top of page
bedrijfsfilms video producties

VIDEOPRODUCTIES

JEROEN KERKLINGH. ZELFREGISSEREND CAMERAMAN MET RUIM 20 JAAR ERVARING.

Bij KerklinghTV maken we pakkende films voor een leuke prijs. Van een sfeerreportage tot films voor bedrijfscommunicatie. We staan garant voor creatieve en inhoudelijke films. Door onze televisie-achtergrond weten we hoe we een verhaal moeten vertellen in de beperkte tijd die je vaak hebt.  Zendtijd is kostbaar en de aandacht van kijkers online is vaak kort. 

 

Na 3 seconden kunnen kijkers online hun aandacht al verliezen. Daarom is het van cruciaal belang om gelijk de aandacht te grijpen en de juiste lengte te kiezen. Meerdere video's met diverse lengtes voor verschillende kanalen is vaak ook een slimme aanpak. Samen kijken we naar uw doel en stemmen daar de keuzes op af.
 

U kunt bij ons dus terecht voor alle type films en we komen samen van A tot Z tot een prachtig resultaat.  Van conceptualisatie tot productie en distributie. 

VAN REPORTAGE, BEDRIJFSFILM 
TOT VIDEOPRODUCTIE 

Jeroen Kerklingh is al bijna 20 jaar aan het werk in de televisiewereld. Ooit begonnen als graphics operator bij SBS na zijn opleiding Multimedia Vormgeving ging hij verder in de journalistiek. Hij werkte onder andere voor Hart van Nederland, RTL-Nieuws en RTV Utrecht. 

Zijn volgende stap was itemregisseur en zelfregisserend cameraman voor diverse televisieprogramma's zoals Puberruil, Rambam, Married At First Sight, Trauma Centrum en veel meer. 

De afgelopen jaren richt hij zich meer tot bedrijfsfilms en online-videos. 

Bij KerklinghTV hebben we veel kennis en expertise in huis en door ons uitgebreide netwerk in de televisie- en creative wereld vinden we voor alles de beste oplossing en de beste mensen..

bottom of page